top of page

ATASEHIR | RESIDANCE

Istanbul-Turkiye | 60 sq.m 

Ataşehir’de tasarladığımız daire, estetik bir yaklaşımla küçük alanları ferah ve geniş gösterme amacıyla açık bir soft renk paleti ve büyük aynalar kullanılarak inşa edilmiştir. Açık mutfak tasarımı, geleneksel yemek masası yerine mutfak tezgahına bağlantılı yemek yeme alanı sunarak, fonksiyonelliği ve şıklığı bir araya getirmiştir.

 Tasarladığımız bu yaşam alanı, modern ve sıcak bir atmosfer sunmak amacıyla özel bir dokunuşla hayat buldu. Zeminde kullanılan halıfleks malzemesi, mekanın geniş ve davetkar bir hissiyat sunmasına katkı sağladı. Bununla birlikte, yaşam alanının genişliğini vurgulamak için büyük bir ayna stratejik bir şekilde yerleştirildi. Bu dokunuş, mekanı daha ferah ve aydınlık göstererek estetik açıdan dikkat çekici bir unsur haline geldi.

 Tasarladığımız bu yaşam alanı, modern ve sıcak bir atmosfer sunmak amacıyla özel bir dokunuşla hayat buldu. Zeminde kullanılan halıfleks malzemesi, mekanın geniş ve davetkar bir hissiyat sunmasına katkı sağladı. Bununla birlikte, yaşam alanının genişliğini vurgulamak için büyük bir ayna stratejik bir şekilde yerleştirildi. Bu dokunuş, mekanı daha ferah ve aydınlık göstererek estetik açıdan dikkat çekici bir unsur haline geldi.

Estetik bir yaklaşımla küçük alanları ferah ve geniş gösterme amacıyla açık bir soft renk paleti ve büyük aynalar kullanılarak inşa edilmiştir. Açık mutfak tasarımı, geleneksel yemek masası yerine mutfak tezgahına bağlantılı yemek yeme alanı sunarak, fonksiyonelliği ve şıklığı bir araya getirmiştir.

bottom of page